fbpx

Kies jouw pakket

Logo en Huisstijl

€550,-

Wie ben jij, wat doe je en welk product bied je aan? Dat zijn enkele vragen als uitgangspunt voor jouw logo & huisstijl.

Je krijgt van ons een aantal ontwerpen waar we samen jouw favoriete logo uitkiezen. Hierna werken we het logo verder uit naar een huisstijl met visitekaartje en briefpapier.

Het eindresultaat is een logo & huisstijl vanuit jouw identiteit en passie als ondernemer.

 

Website basis

€950,-

Onmisbaar voor iedere ondernemer is de website. Je online visitekaartje waar je jouw klanten enthousiast maakt over je product of dienst.

We maken een ontwerp voor jouw website op basis van de huisstijl van jouw onderneming. Bij deze basis website worden er 4 pagina’s opgemaakt;  home – over – prijzen – contact of een one page website.

Websites maken wij op het WordPress platform met de template DIVI, zodat je aanpassingen zelf kunt doen en je website ook SEO voorbereid is.

 

Fotografie

€ 350,-

Beeldmateriaal is een belangrijk onderdeel van jouw huisstijl. Door foto’s te gebruiken uit een fotoshoot creëer je een uniforme sfeer en uitstraling.

Samen bepalen we van te voren welk beeldmateriaal we nodig hebben voor de uiting en sfeer die jij in gedachte hebt. We zoeken een passende locatie hiervoor en maken er een leuke middag of ochtend van.

De foto’s kun je dan gebruiken voor je website, flyers, social media en nog veel meer.

 

Op maat gemaakt pakket

vrijblijvende offerte

Heb je al een bestaande huisstijl? Ook dan kunnen wij het ontwerp maken voor een folder, flyer of andere uitingen voor jouw onderneming.

Heb je een ontwerp nodig voor Mailchimp of Mail blue en wil je een aanmeldformulier op je website of wil jij als fanatieke blogger die superleuke blogs delen, dan maken we een website met blogpagina, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij denken graag met je mee zodat het resultaat aansluit bij jou wensen.

Dit gesprek is geheel vrijblijvend, want een klik met elkaar hebben is heel belangrijk. Dus schroom niet en maak een afspraak.

Prijzen zijn exclusief BTW.

Waar kunnen wij je bij helpen?

Contact

Gabry & David

De Driesprong 35 | Linschoten

06 2882 6445

avontuur@huisstijlvoorjou.nl

HUISSTIJL VOOR JOU IS EEN HANDELSNAAM VAN GABRY.NL © 2006-2021 | KVK 30254064
BTW NL001987036B57 |
LEES DE ALGEMENE VOORWAARDEN

HUISSTIJL VOOR JOU IS EEN HANDELSNAAM VAN GABRY.NL © 2006-2021 | KVK 30254064| BTW NL001987036B57 | LEES DE ALGEMENE VOORWAARDEN